Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik een NEN 2580 meetrapport nodig?
 


U heeft een meetrapport nodig wanneer u de waarde van uw pand wilt laten vaststellen, de huurprijs wilt herzien, gemeenschappelijke ruimten wilt gaan verdelen in multi-tenant situaties en voor WOZ en BAG vraagstukken.

Hoe werkt het aanvragen op NENrapport.nl?
U kunt via de website een offerte aanvragen. In deze aanvraag geeft u het aantal vierkante meters op van het desbetreffende pand. U ontvangt van ons een offerte in de mail en na schriftelijk akkoord plannen we de meting in. Aan de hand van deze meting wordt het NEN rapport opgesteld.

Hoe worden de verschillende oppervlaktes bepaald?
Het pand wordt ingemeten door één van onze inmeters en aan de hand hiervan worden de oppervlaktes bepaald. Er dient rekening gehouden te worden met verschillende regels (conform NEN 2580) wat betreft het inmeten. Zo wordt bijvoorbeeld alles onder de 1,50m lijn niet meegerekend bij de gebruiksoppervlakte.

Wat staat er in het NEN 2580 meetrapport?
Het NEN rapport geeft inzicht in de gebruiksoppervlakte, het verhuurbaar vloeroppervlak, bruto vloeroppervlak, netto vloeroppervlak. Ook staan in het rapport overzichtelijke plattegronden van het ingemeten pand in zowel 2D als 3D. Meer informatie over hoe het werkt kunt u hier vinden.

Hoe lang duurt het voordat ik het meetrapport ontvang?
We streven ernaar om binnen 1 week na inmeting van het pand uw NEN 2580 meetrapport digitaal naar u toe te sturen.

Is Nenrapport.nl alleen voor bedrijven?
Nee, ook wanneer u een woning wilt laten voorzien van een NEN 2580 meetrapport kunt u bij ons terecht.

Hoe wordt de prijs bepaald van het NEN 2580 rapport?
Wij werken met vaste prijzen, hier komen geen extra kosten meer bij. Voor meer informatie kunt u altijd op onze prijzen pagina terecht.

U kunt bij NENrapport.nl naast uw NEN meetrapport ook terecht voor uw energielabel bedrijfspand. Wij werken nauw samen met Energielabelvooruwbedrijf en Energieadviesvooruwbedrijf.

Heeft u nog meer vragen wat betreft het NEN 2580 meetrapport of over NENrapport.nl kunt u altijd contact met ons opnemen via info@nenrapport.nl of even bellen naar 0318-24 30 00. 

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan