Verbouwd kantoorpand Amsterdam

De eigenaar van dit pand heeft zijn bedrijfspand compleet verbouwd.

Om inzicht te krijgen in het nieuwe aantal vierkante meters per gedeelte heeft hij ons gevraagd om een NEN meting te komen uitvoeren. 

Er was enige jaren geleden wel al een meetrapport opgesteld alleen is er door de verbouwing intern zodanig veel veranderd dat de eigenaar een vernieuwd rapport wilde ontvangen. Uiteraard was dit geen probleem en onze vaste inmeter in de regio Amsterdam kon binnen enkele dagen al terecht om de meting te verrichten. Met de verbouwing zijn er een aantal muren verwijderd en is er een stuk uitgebouwd. Hierdoor zijn er een flink aantal vierkante meters bijgekomen die aan de hand van het NEN 2580 meetrapport goed verantwoord kunnen worden. 

Voor een gedeelte van het pand wat verhuurd wordt aan meerdere huurders hebben we ook per ruimte het aantal vierkante meters weergegeven. Aan de hand van deze verdeling kan de huurprijs herzien worden.

Heeft u om welke reden dan ook inzicht in het aantal vierkante meters nodig van uw bedrijfspand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het opstellen van een NEN 2580 meetrapport. U ontvangt deze dan binnen een uur per email.

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan