Nieuwbouw bedrijfspand

Een type B meetrapport wordt opgesteld vanaf tekening.

Om vanaf tekening een NEN 2580 meetrapport op te kunnen stellen zullen er correcte en volledige maatvoerende tekeningen, gevel en/of zijaanzichten aangeleverd moeten worden.

Voor een nog te bouwen bedrijfspand in Amsterdam hebben we zo'n rapport opgesteld. Het ontwerp voor het pand was al goedgekeurd en nu wilde de gemeente een meetrapport conform NEN 2580 ontvangen. Hieruit komt dan naar voren wat bijvoorbeeld het werkelijk BVO gaat worden.

Nadat we van de opdrachtgever alle tekeningen ontvangen hadden konden we aan de slag met het uitwerken van het NEN rapport. De nauwkeurigheid van het type B rapport is hoog ten opzichte van tekeningen waarvan ter plaatse is ingemeten. Als er gelet wordt op de fase waarin de tekeningen gemaakt zijn zal er slechts een geringe afwijking zijn ten opzichte van de werkelijkheid. Uiteraard kunnen sommige ruimten van functie wijzigen in de loop van het bouwproces wat weer invloed kan hebben op het verhuurbaar vloeroppervlakte.

Wilt u een NEN 2580 meting laten uitvoeren voor uw nog te bouwen pand? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen een uur per email.

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan