NEN 2580 woningbouw

Voor dit woningbouwproject hebben we NEN 2580 meetrapporten opgesteld.

Omdat deze woningen nog gebouwd moesten hebben we de rapporten opgesteld vanaf de tekeningen.

Dit noemen we ook wel Type B meetrapporten. Wanneer we een NEN rapport op gaan stellen vanaf tekening is het belangrijk dat er correcte en maatvoerende tekeningen aanwezig zijn. Dit dienen dan niet alleen plattegrond tekeningen te zijn maar ook geveltekeningen en zijaanzichten. Aan de hand van deze tekeningen kunnen we het meetrapport gaan opstellen en de verdeling maken tussen de BVO en VVO.

Het voordeel van een Type B meetrapport is dat de nauwkeurigheid erg hoog is ten op zichte van wanneer een meting op locatie verricht moet worden.

Hoe verder is het project de tekeningen aangepast zijn des te nauwkeuriger zal de uitkomst van het NEN 2580 rapport zijn. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er hier en daar nog veranderingen gemaakt worden in de tekeningen maar dit zullen in het algemeen geen ingrijpende aanpassingen zijn.

Heeft u een NEN 2580 meetrapport nodig voor uw nieuwbouwproject? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan. Wij kunnen zowel uw nieuwbouw bedrijfspand als uw nieuwbouw woning project voorzien van een NEN 2580. 

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan