NEN 2580 Amsterdam

Voor deze twee woningen in Amsterdam hebben we NEN 2580 meetrapporten opgesteld.

Naast bedrijfspanden voorzien van een NEN 2580 rapport kunnen we dit ook verzorgen voor woningen. Het inmeten van woningen kost over het algemeen relatief meer tijd dan het inmeten van een bedrijfspand. Vaak krijgen we te maken met woningen waarvan geen tekeningen en dergelijke aanwezig zijn. Dat maakt het voor onze adviseur tijdrovender om het pand na te tekenen dan wanneer er wel tekeningen voor handen zijn.

Zeker in grotere steden als Amsterdam waarbij de vierkante meterprijs op dit moment erg hoog ligt kan het van belang zijn om een kloppend meetrapport te hebben. Wanneer de gemiddelde vierkante meterprijs richting de € 5000,- gaat kan een kleine afwijking in vierkante meters namelijk een flink verschil maken.

Bij de aanvraag van deze woning zijn we in eerste instantie uitgegaan van één NEN meting. Toen de buurman hoorde dat wij deze kwamen verrichten wilde hij toch ook graag het meetrapport op laten stellen. Zodoende konden we aansluitend beide woningen op dezelfde dag opnemen. 

Wilt u inzichtelijk hebben hoeveel vierkante meters uw woning of bedrijfspand betreft? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan via onze website.

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan