Bedrijfsverzamelgebouw Zwolle

Voor een van onze vaste opdrachtgevers hebben we dit bedrijfsverzamelgebouw voorzien van een NEN rapport. 

De 12.000 m2 van het gebouw is verdeeld in twee verschillende vleugels en onder verschillende huurders. Deze verdeling hebben we in het NEN meetrapport overzichtelijk kunnen maken. 

De NEN meting hebben we in een dag kunnen uitvoeren omdat er maatvoerende tekeningen aanwezig waren van het project. Hierna heeft het uitwerken veel tijd in beslag genomen ondanks de tekenen. Het complete gebouw is opnieuw in Floorplannen verwerkt met de daarbij behorende meetstaat.

In het NEN 2580 meetrapport hebben we op verschillende manieren de verdeling van de verschillende vleugels weergegeven. In de meetstaat hebben we de afmetingen van het volledige gebouw weergegeven en daarbij nog een overzicht van de twee vleugels met de daarbij behorende vierkante meters. Ook hebben we deze verdeling laten zien in de verschillende plattegronden.

Wilt u ook een NEN rapport op laten stellen van uw bedrijfsverzamelgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op via info@nenrapport.nl of 0318 - 24 30 00 en ontvang binnen een uur uw offerte per email.

Vraag direct een NEN 2580 meetrapport aan